PHANTOM

Ontdek meer

Regels zijn er om gebroken te worden. We hebben geleerd dat je op je beurt moeten wachten, dat je moet leren lopen voordat je kunt rennen, en dat je een nederlaag met een glimlach moet weten te incasseren. Nee. Het moment is gekomen om traditionele wijsheden te negeren. Om het boek met regels te verscheuren en ons leven te leiden naar eigen goeddunken.

Deze houding heeft altijd de kern gevormd van Rolls-Royce. Nu is er de Phantom om een opstand te beginnen.

Doe mee. Boek uw testrit en herschrijf wat regels.

 

BOEK EEN TESTRIT

Voor sommigen staat Rolls-Royce voor establishment en orde. De werkelijkheid vertelt een ander verhaal. Phantom-eigenaars zoals David Bowie, John Lennon en Mick Jagger hebben allemaal een zeldzame, unieke kwaliteit die ze toevoegen aan hun auto. Van hen bestaat er maar één exemplaar. De absolute definitie van rebels zijn.

Deze zelfde rebelse aard was destijds de drijfveer voor Charles Rolls en Sir Henry Royce, die bij het concipiëren van de ‘Best Cars in the World’ elke regel in het boek braken.

Een eeuw in deze nalatenschap van gebroken conventies, breekt actrice Gwendoline Christie, bekend uit Games of Thrones, alle regels wanneer ze een rit gaat maken met de Phantom.

ONTDEK MEER

Nu is het moment gekomen om traditionele wijsheden te negeren, het boek met regels te verscheuren en ons leven te leiden naar eigen goeddunken.

CONTACTEER ONS