PHANTOM PRIVACY SUITE

NEEM CONTACT OP MET ONS

UW HEILIGDOM WACHT OP U

Voor een wereld waar privacy de meest kostbare luxe is, heeft Rolls-Royce een ruimte gecreëerd die het uitzonderlijke zitcomfort achterin van de Phantom Extended Wheelbase met de weldaad van een volledig geïsoleerde ruimte combineert. De Phantom is nu niet alleen een krachtig symbool van invloed, maar ook een veilige haven van waaruit de overgang van het publieke gezicht naar het private individu kan worden gemaakt.

DE PERFECTE ONTSNAPPING

De Privacy Suite bestaat uit de nieuwe elektrochromatische Privacy Division, Privacy gordijnen en ruiten achter die het interieur van de Phantom in een oase van rust veranderen, waar gefluisterde gesprekken en privémomenten volledig ongestoord kunnen plaatsvinden.

EEN STIL SANCTUARIUM

Gesprekken kunnen volledig privé worden gehouden met het hoogste niveau van geluidsisolatie, waardoor de rust van uw ruimte behouden blijft. De Privacy Suite vormt een nieuwe uitbeelding van deze meest heilige notie van privacy en heiligdom.

DE LUXE VAN PRIVACY

Voor volledige afzondering maken de privacygordijnen achter het mogelijk de zij- en achterruiten volledig te verbergen, terwijl de ruiten achter ook de privacy vergroten. Een heilige plek die de kostbare Luxe van Privacy echt definieert.