Laat de inspiratie binnen.

Dawn schenkt spontaniteit. Vertrek wanneer u maar wilt, open het dak in minder dan 22 seconden en ga de weg op voordat iemand u ervan weerhoudt.

Grijp het moment in een enkele aanraking en laat wie je 22 seconden geleden was los. Wees meester over uw eigen lot. Geniet van de opwinding.

Rijden in de avondschemering door het bruisende stadscentrum omgeven door de heerlijke geur van streetfood of bij het ochtendgloren door een stil dennenbos?

Het leven is om te delen, waarheen u ook gaat. Kies samen de bestemming in een echte vierzitter. Laat u leiden door inspiratie, waarheen de weg ook gaat.

In 22 seconden verandert alles met een enkele beweging van het dak van de Dawn. Het magische van de Dawn is dat u rust in een Rolls-Royce kunt ervaren met open dak en het dak kunt sluiten om u volledig onder te dompelen in uw omgeving.

Met het dak dicht weet de Dawn uw zintuigen te verwennen als geen ander. Ook met het dak open omhult de Dawn u met hetzelfde gevoel van weelderige rust waar al onze auto's bekend om staan.

De Dawn biedt een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring. De geur van zout, gras, aarde en frisse lucht. De gloed van een ononderbroken zonsondergang op uw huid. Laat alle zintuigindrukken tot u komen. Met een druk op de knop wordt inspiratie ingeblazen.

Waar bent u over 22 seconden?

Ontdek meer