DAWN BLACK BADGE AERO COWLING, DE TONNEAU-COVER

OPRIJZEND UIT DE DUISTERNIS

Black Badge is voor onverschrokken zielen. Iconische silhouetten zijn intenser. Prestaties zijn opgevoerd. De meest gedurfde expressie van Rolls-Royce lanceert een rijervaring die deze wereld overstijgt.

OPEN VOOR AVONTUUR

Perfect tot in de kern en zuiver van vorm - de Black Badge Dawn loopt over van potentie. Geniet in de meeslepende vierzitscabriolet of laat je tweezittersgeest de vrije loop met de Aero Cowling tonneau-cover van de Black Badge Dawn.

DE KRACHT VAN VRIJHEID

Black Badge Dawns gespierde prestatievermogen zinspeelt op de kracht die hij in zich heeft. Wielen van koolstofvezelcomposiet vormen een halo rond het zelfrichtende Rolls-Royce-embleem.

ONTKETEND VERMOGEN

Een verbeterd koppel, verfijnde vering en een optionele sportuitlaat zorgen voor een pittigere rijervaring.

BEKEN UW WARE KLEUREN

De Spirit of Ecstasy, nu zo zwart als schaduw, wijst u de weg. Kies het zwartste zwart, of realiseer uw eigen gekleurde visie.

Geef u over aan de vreugde van een vierzitter, voeg de Black Badge Dawn Aero Cowling tonneau-cover toe voor de sportiviteit van een tweezitter, of laat het dak neer in een oogwenk. Black Badge Dawn combineert zelfgekozen vrijheid met ongeëvenaarde luxe en geluidsisolatie.

Voel uw zinnen tot leven komen. Elke reis is een avontuur.