RRMC steunt The Naked Heart

Op 20 februari organiseerde de Naked Heart Found Foundation haar jaarlijkse Fabulous Fund Fair in Old Billingsgate Market te Londen. 

Rolls-Royce Motor Cars ondersteunde dit liefdadigheidsinitiatief met de creatie van een luxe fotostand, waar gasten zich in de gloednieuwe Rolls-Royce Dawn konden laten fotograferen door de wereldbekende modefotografe Ellen von Unwerth. 

Twee supermodellen, oprichtster van de organisatie Natalia Vodianova en Karlie Kloss, waren de gastvrouwen van de tweede editie van dit succesvolle sterrenevenement dat plaatsvindt tijdens de London Fashion Week. 

Bekende gezichten uit de modewereld en vertegenwoordigers van de grootste merken ter wereld ontmoeten elkaar tijdens deze manifestatie met traditionele kermisattracties ter ondersteuning van gezinnen met kinderen die speciale hulp nodig hebben. 

De Rolls-Royce Dawn, een coupé-cabriolet in Midnight Sapphire met een interieur in Mandarin, verscheen op dit evenement in een uitnodigende luxe fotostand van het niveau van de wereldbekende modefotografe Ellen von Unwerth. 

Het hedendaagse, met de hand vervaardigde interieur van de Dawn bood bezoekers van de Fabulous Fund Fair een onvergetelijke setting voor hun eigen ‘Rolls-Royce selfies’.

De Rolls-Royce Dawn is de exclusiefste luxe coupé-cabriolet ter wereld: zeldzaam, geraffineerd en de meest uitnodigende premium luxeauto ooit. Tot groot plezier van de fans begon het Rolls-Royce feest al eerder op de avond met gasten als Arizona Muse, Eric Underwood, Lily Donaldson en Derek Blasberg, die in stijl arriveerden aan boord van een Rolls-Royce Phantom en Wraith. 

Torsten Müller-Ötvös, directeur bij Rolls-Royce Motor Cars: “De Fabulous Fund Fair van de Naked Heart Foundation levert een grote bijdrage aan het werk dat deze liefdadigheidsorganisatie doet ten gunste van kinderen met speciale behoeften en hun gezinnen. We zijn er trots op dat we dit innovatieve en waardevolle evenement kunnen ondersteunen. “Ons nieuwste model, de Dawn, past perfect bij dit soort evenementen. We hopen dat de fondsen die in de loop van de avond werden ingezameld de organisatie op een duurzame manier zullen helpen om het leven van kinderen over de hele wereld aangenamer te maken.” 

De Naked Heart Foundation wil helpen bij de opbouw van een inclusieve samenleving die openstaat voor mensen met een handicap en speciale behoeften, via het aanmoedigen van spel en het ontwikkelen van gratis ondersteunende diensten voor kansarme gezinnen. 

In de voorbije 11 jaar zamelde de Naked Heart Foundation meer dan € 30 miljoen in.