Legal information

Company Information

Cito Motors BV is een bedrijf dat geregistreerd is in Netherlands.

Legal Information

Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Hoewel wij ernaar streven de informatie altijd up-to-date en accuraat te houden, kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de manier waarop u informatie gebruikt die afkomstig is van deze website. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven.

Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven bewaart en verwerkt eventuele persoonsgegevens die u via de website verstrekt, met het doel onze dienstverlening te faciliteren en te verbeteren. Uw informatie wordt ook gedeeld met Rolls-Royce Motor Cars Limited, in het Verenigd Koninkrijk. Wilt u meer weten over de manier waarop uw informatie wordt gebruikt, dan kunt u contact met ons opnemen door te schrijven naar: Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven Huizingalaan 66, Eindhoven, 5628 CM, Netherlands. U kunt ook e-mailen: M.vanLaarhoven@citomotors.nl of bellen: +31 40 290 11 10.

Cito Motors BV is een bedrijf dat geregistreerd is in Netherlands.

Privacy Policy

Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven is verantwoordelijk voor de verwerking van alle persoonlijke gegevens die u aan deze dealer verstrekt. Als u vragen hebt over het gebruik van uw gegevens, neem dan rechtstreeks contact op met de dealer.