OMARM DE DUISTERNIS

BELEEF DE WRAITH BLACK BADGE

WRAITH BLACK BADGE

Na de dag komt de nacht. Een tijd voor avontuur, mysterie en ontdekking. Een tijd om de duistere kanten van het bestaan te verkennen. Een ideale tijd dus voor de Rolls-Royce Wraith Black Badge. Deze verrassende variant op het meest iconische automerk ter wereld is bedoeld voor wie een zwak heeft voor het ongewone. Voor wie lak heeft aan risico's en regels. Voor wie geen angst kent. Een Rolls-Royce met een esthetiek waar iedereen stil van wordt. Een bundeling van ongeziene kracht en pure allure. De Black Badge is de meest gedurfde uitlaatklep van al wie anders durft te zijn.

CONFIGUREREN

LAAT U INSPIREREN

Gecreëerd door ons team van designspecialisten brengt deze unieke collectie van Rolls-Royce een selectie van onze meest verfijnde beschikbare ontwerpen.

BESPOKE

Een Rolls-Royce koopt men niet zomaar, hij wordt speciaal voor u gemaakt. Zoals een uniek kunstwerk of een luxe zeilboot. De mogelijkheden voor personalisatie zijn zo goed als eindeloos.

PRE-OWNED

De aankoop van een Rolls-Royce, met zijn combinatie van visionaire technologie en manueel vakmanschap, moet een uitzonderlijke ervaring zijn. Hoe oud hij ook is.

Laat u inspireren

Gemoedsrust

Een Rolls-Royce bezitten is een zorgeloos plezier, dat nog wordt vergroot door het hoge niveau van na-service waarop u recht hebt. Wij bieden ondersteuning en advies voor elk facet van uw auto, alsook een compleet servicepakket voor eigenaars gedurende 4 jaar, inclusief garantie, service en wegenwachtdiensten.

Service

Wanneer u een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, worden de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons servicepakket, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt gedekt door een garantie voor een onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar, waarmee u bescherming geniet tegen bijna elk risico.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke belevenis. Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie door middel van uitgebreide financieringsopties voor afstemming op uw persoonlijke behoeften.