EEN VISIE ACHTER DE SLUIER.

EEN FLUISTERING IN DE WIND

ZOEK ME, VOEL ME

IK BEN JE NIEUWE VERLANGEN

DE JOUWE, GHOST

HOUD ME OP DE HOOGTE

GHOST

Perfectie is de expressie van elk element in zijn zuiverste vorm.

GEBOUWD OP EEN LUXUEUZE CONSTRUCTIE

De Ghost is voorzien van een op maat gemaakt aluminium chassis. Met het oog op deze proporties op maat hadden de ontwerpers en ingenieurs van Rolls-Royce alle vrijheid om zich een Ghost in te beelden die de perfectie belichaamt. De kracht en stijfheid van het chassis garanderen een stabiele, soepele en geruisloze rijstijl - wat het ‘vliegend tapijt’-gevoel tot ongekende hoogte brengt.

HOUD ME OP DE HOOGTE

ZELFBEWUSTE KRACHT

HOUD ME OP DE HOOGTE

DOORDACHTE INNOVATIES

ICONISCHE KENMERKEN

Voor wie schoonheid in zelfbeheersing ziet, is de Ghost een obsessie.

HOUD ME OP DE HOOGTE

Gemoedsrust

Een Rolls-Royce bezitten is een zorgeloos plezier, dat nog wordt vergroot door het hoge niveau van na-service waarop u recht hebt. Wij bieden ondersteuning en advies voor elk facet van uw auto, alsook een compleet servicepakket voor eigenaars gedurende 4 jaar, inclusief garantie, service en wegenwachtdiensten.

Service

Wanneer u een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, worden de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons servicepakket, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt gedekt door een garantie voor een onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar, waarmee u bescherming geniet tegen bijna elk risico.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke belevenis. Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie door middel van uitgebreide financieringsopties voor afstemming op uw persoonlijke behoeften.