OMARM DE DUISTERNIS

BELEEF DE GHOST BLACK BADGE

GHOST BLACK BADGE

Een nieuwe dimensie van duisternis. Een onweerstaanbare uitnodiging aan al wie lak heeft aan risico's en regels. Voor wie hunkert naar de gedurfde kant van het leven. Ontdek de Ghost Black Badge. Deze verrassende variant op het meest iconische automerk ter wereld heeft een onmiskenbare présence. Een model dat een bijzondere aantrekkingskracht heeft voor diegenen die van avontuur houden en de donkere kanten van het bestaan willen verkennen.

CONFIGUREREN

LAAT U INSPIREREN

Gecreëerd door ons team van designspecialisten brengt deze unieke collectie van Rolls-Royce een selectie van onze meest verfijnde beschikbare ontwerpen.

BESPOKE

Een Rolls-Royce koopt men niet zomaar, hij wordt speciaal voor u gemaakt. Zoals een uniek kunstwerk of een luxe zeilboot. De mogelijkheden voor personalisatie zijn zo goed als eindeloos.

PRE-OWNED

De aankoop van een Rolls-Royce, met zijn combinatie van visionaire technologie en manueel vakmanschap, moet een uitzonderlijke ervaring zijn. Hoe oud hij ook is.

Laat u inspireren

Gemoedsrust

Een Rolls-Royce bezitten is een zorgeloos plezier, dat nog wordt vergroot door het hoge niveau van na-service waarop u recht hebt. Wij bieden ondersteuning en advies voor elk facet van uw auto, alsook een compleet servicepakket voor eigenaars gedurende 4 jaar, inclusief garantie, service en wegenwachtdiensten.

Service

Wanneer u een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, worden de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons servicepakket, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt gedekt door een garantie voor een onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar, waarmee u bescherming geniet tegen bijna elk risico.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie door middel van uitgebreide financieringsopties voor afstemming op uw persoonlijke behoeften.