NEEM DE CONTROLE

BELEEF DE GHOST

Ghost

Compromisloos, buitengewoon: innovatieve technologie en ongeëvenaarde engineering maken van rijden met de Ghost een intuïtieve ervaring. Volkomen moeiteloos. Elk kleinste detail straalt pure eenvoud en elegantie uit, zodat u zich een aangename weg kunt banen door een steeds veranderende wereld.

Laat u inspireren

Gecreëerd door ons team van designspecialisten biedt deze unieke collectie Rolls-Royce Ghosts een selectie van onze meest verfijnde ontwerpen.

Bespoke

Een Rolls-Royce koopt u niet zomaar, hij wordt speciaal voor u gemaakt. Zoals een uniek kunstwerk of een luxe zeilboot. De mogelijkheden voor personalisatie zijn zo goed als eindeloos.

Pre-Owned

De aankoop van een Rolls-Royce, met zijn combinatie van visionaire technologie en manueel vakmanschap, moet een uitzonderlijke ervaring zijn. Hoe oud hij ook is.

CONFIGUREREN
LAAT U INSPIREREN

Gemoedsrust

Een Rolls-Royce bezitten is een zorgeloos plezier, dat nog wordt vergroot door het hoge niveau van na-service waarop u recht hebt. Wij bieden ondersteuning en advies voor elk facet van uw auto, alsook een compleet servicepakket voor eigenaars gedurende 4 jaar, inclusief garantie, service en wegenwachtdiensten.

Service

Wanneer u een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, worden de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons servicepakket, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt gedekt door een garantie voor een onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar, waarmee u bescherming geniet tegen bijna elk risico.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke belevenis. Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie door middel van uitgebreide financieringsopties voor afstemming op uw persoonlijke behoeften.

PERSONALISEREN

VERKENNEN