DE KRACHT VAN RUIMTE

BELEEF DE GHOST

Ghost Extended Wheelbase

Wie zich laat vervoeren in de Ghost Extended Wheelbase wordt ondergedompeld in pure luxe. Met zijn typische dynamische allure en 17 centimeter extra beenruimte biedt de Ghost Extended Wheelbase nog meer ruimte om te werken, uw vrienden te vermaken of gewoon te ontspannen. De verleiding om vooral van zijn comfort te genieten zou wel eens onweerstaanbaar kunnen zijn. Maar in dat geval ontzegt u zich het grootste plezier dat deze auto u kan bieden: er zélf mee rijden.

Laat u inspireren

Gecreëerd door ons team van designspecialisten brengt deze unieke collectie Rolls-Royce Ghosts een selectie van onze meest verfijnde ontwerpen.

Bespoke

Een Rolls-Royce koopt u niet zomaar, hij wordt speciaal voor u gemaakt. Zoals een uniek kunstwerk of een luxe zeilboot. De mogelijkheden voor personalisatie zijn zo goed als eindeloos.

Pre-Owned

De aankoop van een Rolls-Royce, met zijn combinatie van visionaire technologie en manueel vakmanschap, moet een uitzonderlijke ervaring zijn. Hoe oud hij ook is.

CONFIGUREREN
LAAT U INSPIREREN

Gemoedsrust

Een Rolls-Royce bezitten is een zorgeloos plezier, dat nog wordt vergroot door het hoge niveau van na-service waarop u recht hebt. Wij bieden ondersteuning en advies voor elk facet van uw auto, alsook een compleet servicepakket voor eigenaars gedurende 4 jaar, inclusief garantie, service en wegenwachtdiensten.

Service

Wanneer u een nieuwe Rolls-Royce aanschaft, worden de service en het onderhoud gedurende de eerste vier jaar gedekt door ons servicepakket, ongeacht het aantal kilometers dat u rijdt.

Onderhoud

Elke nieuwe Rolls-Royce wordt gedekt door een garantie voor een onbeperkt aantal kilometers gedurende 4 jaar, waarmee u bescherming geniet tegen bijna elk risico.

Financiële Diensten

Een Rolls-Royce kopen is een unieke belevenis. Rolls-Royce Motor Cars Financiële Diensten hanteert dezelfde filosofie door middel van uitgebreide financieringsopties voor afstemming op uw persoonlijke behoeften.

PERSONALISEREN

VERKENNEN